Surdegskaka Vete

Ett fluffigt, lite segt och osötat bröd, bakat med vår egen surdeg!

Surdegskaka Vete har en mild smak av surdeg och är så där mjukt och fluffigt som vi älskar! Det passar till allt från frukost, till lite lyxigare lunchmackor, härliga pizzor och goda mellanmål. Det liknar inte något som vi bakat tidigare faktiskt. Testa själva och se!

Ingredienser

Vetemjöl1, surdeg (vete1) (18%), vatten, rapsolja1, havreskållning1, salt, jäst1, socker1 (endast som jästnäring), vetegluten, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), fermenterat vetemjöl, maltmjöl (korn).
1Ursprungsland: Sverige.

Osötad
Mjölkfri

 

Näringsdeklaration per 100g

Energi 1150 kJ/270 kcal
Fett 4,3 g
varav mättat fett 0,7 g
Kolhydrat 47 g
varav sockerarter 1,7 g
Fiber 2,6 g
Protein 9,4 g
Salt 1,2 g