Kom ut på goda äventyr!

Vi på Polarbröd står för att på ett kravlöst sätt få umgås i naturen med dem vi tycker om. När vi är ute i naturen går pulsen ner, stressnivån minskar och våra sinnen får en chans att uppleva istället för att bara stänga ute. I skattjakten Goda Äventyr kan du och din familj upptäcka nya utflyktsmål och äventyr i det gröna.

Välkomna ut!

Så här går det till

Se video hur det fungerar

Börja ditt äventyr här

På kartan kan du se var runt om i Sverige vi placerat ut GPS-punkter. Hitta en plats som du skulle vilja upptäcka med din familj eller vänner. När ni är redo att börja skattjakten öppnar du den här sidan i din mobil, ser till att din telefons GPS-tjänst är på och följer stegen nedan.

  • 1 Klicka på "Starta äventyr" vid det utflyktsmål du valt på kartan.
  • 2 Godkänn att din webbläsaren ser din platsinfo och får använda din nuvarande plats.
  • 3 När du är inne på ditt utflyktsmål rör du dig närmare punkten. När du kommit tillräckligt nära får du en notis att du hittat platsen. Om du vill spara dina äventyr kan du koppla mot Facebook. Lycka till!
Då och då delar vi ut brödkuponger på några av utflyktsmålen. Håll utkick efter de guldfärgade kartnålarna!

O-Ringen 2018 Höga Kusten

Vi är partner till årets O-Ringen i Höga Kusten. Tillsammans vill vi ge fler möjligheten att uppleva och hämta kraft från allt det fantastiska som omger oss. Inför O-Ringen kommer vi placera ut guldfärgade kartnålar runt Höga Kusten. Det är besöksmål som vi valt ut tillsammans med Höga Kusten turism och som vi tycker är värda ett besök.

Välkommen ut!

Våra goda äventyrare

Tack för alla fina bilder som skickas in från de olika utflyktsmålen.
Kolla om just din bild finns med!