Surdegsmacka med svamp och färskost

Förslag på bröd
Surdegskaka Vete
Ingredienser
- 4 Surdegskaka Vete
- 400 g blandad svamp
- 1 vitlöksklyfta
- 2 kvistar rosmarin
- 2 msk smör
- 1 msk olivolja
- salt & peppar
- 100 g färskost
- 2 msk persilja
- parmesanost
Gör så här
- Rensa och skär svampen i bitar. Skala och hacka vitlöken.
- Hetta upp olja och smör i en stekpanna och tillsätt smör, rosmarin och vitlök och rör om.
- Stek svampen på hög värme tills den har fått fin färg. Salta och peppra.
- Hacka persiljan grovt och blanda med färskosten, smaka av med salt och peppar.
- Bred färskosten på bröden och fördela svampen.
- Toppa med hyvlad parmesan och servera.