Smörgåstårta Halloween
Receptet är tillagat på sex stycken halvmånar, 1,5 påse Havretrippel.

Förslag på bröd
Havretrippel
Ingredienser
- 6 halvmånar Havtretrippel
- Fyllning 1
- 100 g Kokt skinka, strimlad
- 2 tsk Pepparrot, riven
- 1 dl Bladpersilja, strimlad
- 200 g Färskost, naturell
- Fyllning 2
- 150 g Fetaost, mosad
- 2 dl Crème fraiche
- 1 dl Soltorkade tomater, strimlade
- 2 msk Rivet citronskal
- Topping
- 1 dl Färskost, naturell
- 1 dl Crème fraiche
- Orange karamellfärg
- Salt
- Dekoration
- Bladpersilja
- En bit gurka
Gör så här
- Blanda till de olika fyllningarna i varsin skål.
- Lägg två halvmånar bröd på ett tårtfat, med skarvarna mot varandra.
- Fördela fyllning 1 ovanpå. Lägg på två kakor med skarven åt motsatt håll. Fördela sedan fyllning 2. Lägg på översta lagret.
- Blanda färskost och crème fraiche till toppingen i en skål. Droppa i karamellfärgen tills du får önskad färgton och salta lätt.
- Bred ut röran ovanpå tårtan precis innan servering. Klipp till pumpans blast av bladpersilja och skär en bit gurka som bladfäste.