Polarbröd
  • Välkommen ut
  • Våra bröd
  • Foodservice
  • Recept
  • Hållbarhet
  • Om Polarbröd
  • Kontakt
Polarbröd
  • Start
  • Välkommen ut
    • Äventyrsövningar
    • Föreningssponsring
    • Hej främling
    • Laga mat utomhus
    • Goda äventyr
  • Våra bröd
  • Foodservice
    • Ekobrödspriset
    • Mini rolls
    • Smörgåstårta
    • Sortiment
      • Bröd 24 h
      • Café & Delibröd
      • Fastfood- & maträttsbröd
      • Färdiga mackor
      • KRAV-märkt bröd
      • Nyckelhålsmärkta bröd
      • Tunnbröd
    • Tunnbröd – möjligheternas bröd
    • Wrapini
  • Recept
  • Hållbarhet
  • Om Polarbröd
    • Pressrum
    • Utstickarpriset
      • Nominerade 2018
        • Dan Barber
        • Raphael Fellmer
        • Selina Juul
        • Susanne Jonsson
        • Tina-Marie Qwiberg
      • Utstickarpriset tidigare år
    • Företagsfakta
    • Polarbröds manifest
    • Berättelsen om Polarbröd
    • Vårt hållbarhetsarbete
      • Polarbröd i Almedalen 2018
        • Almedalen 2017
        • Almedalen 2016
        • Almedalen 2015
          • Filmen om Framtidens bröd
      • Ekologiskt ansvar
        • Energi
          • Vi satsar på egen vindkraft
          • Frågor om vindkraft och transporter
        • Förpackningar
        • Råvaror
          • Frågor om stråförkortningsmedel
        • Transporter
      • Socialt ansvar
        • Utmärkelser
      • Ekonomiskt ansvar
      • Hållbarhetsredovisning
    • Polfärskt® – vår frysmetod
    • Bagerimuseet
    • Jobba hos oss
      • Lediga jobb
      • Student
      • Våra medarbetare
  • Kontakt
    • Konsumentkontakt
      • Reklamationer
    • Presskontakt
    • Våra bagerier
    • Jobba hos oss
      • Student
      • Våra medarbetare
    • Sponsring
      • Sponsringsansökan
    • Tävlingar
      • Stylingstips till våra fototävlingar
X
  • Storhushåll


  • Asian Symphony

  • Avokado- och tomatsmörgås

  • Brödpudding med äpplen och vaniljkräm

  • Caesarsallad med räkor och varmrökt lax i wrap

  • Claras räkbomb

  • Eggstra Good Morning

  • Ekologisk Grahamsbulle med marinerad brie

  • Friterat tunnbröd med kikärtsröra

  • Fullkornssmörgås med krämig äggsallad

  • Getostpizzor med färska fikon

  • Grekisk sallad i pitabröd

  • Grillmacka med potatisstomp, brynt smör och matjessill

  • Grillmacka med surkålspesto, tomat och fetaost

  • Grön ärtsoppa med pepparrotskräm, krutonger och ägg

  • Italienska gnocchi på bröd och spenat

  • Lunch box tray

  • Midsommartårta

  • Minismörgåsar med topping av tomat, gurka eller blåbär

  • Minismörgåstårta sommar

  • Norrländsk smörgåstårta

  • Omelettwraps

  • Pitabröd med morotsbollar, grönsaker och aioli

  • Polarsemla

  • Rågkaka med kyckling och citron

  • Rågkaka med pumpa och paprikakräm

  • Rågkaka med svampfyllning

  • Räkmacka

  • Sarekstrutar med kantareller, halloumi och bönor

  • Sharing tray

  • Sköna gröna smörgåsar

  • Smokey Spanish Caesar

  • Smörgåsar med gurksallad och ost & mozzarella och tomat

  • Smörgåstårta Havet

  • Smörgåstårta med mozzarella och tomat

  • Smörgåstårta med potatis, chevre och cornichons

  • Smörgåstårta med rökt renkött och fetaost

  • Snacking Tray

  • Ugnsomelett med kycklingbacon, bröd och gröna blad

  • Varm Janssons knäckemacka

  • Varmrökt laxmacka

  • Vegan Color Bliss

  • Vegetarisk burgare med Lillråg

  • Vegetarisk ekologisk tunnbrödslasagne

  • Vetekaka med ost, rädisor och marinerad zucchini

  • Vikmacka med kycklingspett och tomatsalsa

  • Vit Polarpizza med lök

  • Wrap med kryddig korv, kålsallad, zucchini och picklad rödkål

  • Ägg- och ostmacka

  • Start
  • Våra bröd
  • Recept
  • Hållbarhet
  • Om Polarbröd
  • Kontakt
  • Press
  • Sponsring
  • Vårt hållbarhetsarbete
  • Lediga jobb
  • Cookies
  • Personuppgiftshantering
  • Polarbröd på Facebook
  • Polarbröd på Twitter
  • Polarbröd på Instagram