Tillbaka

Krämiga polarsnittar med grillad paprika och kyckling


I samarbete med Madeleine Ilmrud.

Strimla purjolöken och skär paprikan i mindre bitar. Stek sedan detta på svag värme tills paprikan blivit mjuk. Precis innan man tar bort stekpannan från plattan så häller man över lite sweet chili över grönsakerna i plattan. Ta fram polarbörds Sarek tunnbröd och bred på Philadelphia original på ena halvan och Philadelphia grillad paprika på den andra halvan. Strö över lite gräslök och persilja och den grillande kycklingen på tunnbrödet. Riv parmesan och bred ut och lite riven ost. Rulla ihop brödet och skär sedan lagom stora bitar. Smart är att använda små trästickor att fästa ihop brödet med. Voila så var det klart
Man kan antingen äta dessa kalla eller så kan man lägga dom i en form och låta osten smälta medan de står i ungen.

Ingredienser

Polarbörds Sarek tunnbörd
Grillad kyckling
Philadelphia Orginal
Philadephia grillad paprika
Gräslök
Persilja
Röd paprika (och grön om man vill)
Riven pizzaost (annars prästost)
Permesan
Sweet chili