stäng av

Ingredienser

  • 6 Havretrippel
  • 1 dl Tomatpuré
  • 1 Mozzarella
  • 10 Oliver
  • 100 g Parmaskinka
  • En näve ruccola
1
2
3
4
5
5 röster

Italiensk pizza på Havretrippel

Receptet räcker till en pizza på 6 bitar.

Förslag på bröd

Havretrippel

Ingredienser

  • 6 Havretrippel
  • 1 dl Tomatpuré
  • 1 Mozzarella
  • 10 Oliver
  • 100 g Parmaskinka
  • En näve ruccola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bred ut tomatpurén över brödet, lägg bakplåtspapper på en plåt och fördela mozzarellan, skuren i skivor, ovanpå.
  3. Halvera oliverna och strö över.
  4. Grädda ca 10 minuter eller tills mozzarellan smält och kanterna blivit lagom bruna.
  5. Ta ut pizzan och fördela parmaskinka och ruccola över.