stäng av

Ingredienser

  • 1 Havretrippel
  • 4 Skivor bacon
  • 4 Tunna skivor kalkon
  • 2 Stora skivor tomat
  • Salladsblad
  • Några rödlöksringar
  • ½ dl Vitkål, strimlad
  • ½ dl Morot, riven
  • 1 tsk Rödlök, finhackad
  • 1 msk Majonäs
  • 1 tsk Äppelmos
  • ½ tsk Senap
  • ½ krm Salt
  • ½ krm Malen grönpeppar
  • 2 msk Creme fraiche (eller matyoghurt 10 %)
1
2
3
4
5
0 röster

Club Sandwich på Havretrippel, serveras med cole slaw

Förslag på bröd

Havretrippel

Ingredienser

  • 1 Havretrippel
  • 4 Skivor bacon
  • 4 Tunna skivor kalkon
  • 2 Stora skivor tomat
  • Salladsblad
  • Några rödlöksringar
  • ½ dl Vitkål, strimlad
  • ½ dl Morot, riven
  • 1 tsk Rödlök, finhackad
  • 1 msk Majonäs
  • 1 tsk Äppelmos
  • ½ tsk Senap
  • ½ krm Salt
  • ½ krm Malen grönpeppar
  • 2 msk Creme fraiche (eller matyoghurt 10 %)

Gör så här

  1. Stek baconskivorna knapriga, låt rinna av på papper.
  2. Gör cole slaw genom att blanda alla ingredienser utom creme fraiche, smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda försiktigt i creme fraiche och förvara kallt till servering.
  4. Fördela övriga ingredienser på två av brödskivorna, lägg dem ovanpå varandra och den tredje skivan på toppen.
  5. Dekorera gärna med en körsbärstomat. Servera med cole slaw.