Här startar vårt samarbete

Vi vill ge ännu fler barnfamiljer möjligheten att uppleva och hämta kraft från allt det fantastiska som omger oss. Med vårt prova på-paket får ni marknadsföringsmaterial som hjälper er att locka fler deltagare, engagerande aktiviteter till er prova på-dag och bröd som ger er möjlighet att skapa en härlig fikastund för utövarna. Det är vårt sätt att hjälpa er förening att bli fler utövare – och att samtidigt bidra till nya sunda vanor.

Är du engagerad i en förening som har naturen som arena?

Då är vi intresserade av att samarbeta med er, i syfte att bli fler unga som fyller lungorna och sinnena med hälsosam energi. Vi stöttar passionerade föreningar som vill växa och som fokuserar på utomhusaktiviteter. Det kan till exempel handla om orientering, fiske, löpning, klättring, svampplockning och fågelskådning. Tillsammans med oss kan er förening genomföra en prova på-dag, en spännande dag som gör det möjligt för er att bjuda in alla som är intresserade av att prova på er verksamhet.

Tidigare samarbeten

Umeå OK

Vill ni arrangera en prova på-dag?

Kul! Här läser du mer om vad ni får av oss, vilka kriterier som gäller för vårt samarbete och vilka datum som är viktiga att ha koll på. När du har läst detta klickar du på ansökningsknappen och fyller i formuläret.

Det här får din förening av oss

  • Vi ser till att ni under prova på-dagen kan bjuda 300 deltagare på bröd.
  • Vi ger er 5 000 kronor för att täcka omkostnader i samband med prova på-dagen.
  • Vi tar fram material som ni kan använda för att locka barnfamiljer.
  • Vi marknadsför prova på-dagen genom annonsering i sociala medier. Syftet är att locka besökare och i slutändan få fler att intressera sig för er verksamhet.
  • Vi förser er med lämpliga utmaningar och en tipsrunda med naturtema. Tanken är att inspirera deltagarna att lära sig mer om er verksamhet och vår natur.

Våra krav på din förening
Vi ställer höga krav på allt som rör vår verksamhet, från ingredienserna i brödet vi bakar till avtalen vi skriver med våra leverantörer. Vi ställer även krav på de föreningar vi samarbetar med, allt i hållbarhetens tecken. Om vi ska inleda ett samarbete med er förening vill vi därför att ni bockar av dessa punkter:

  • Förening med barnverksamhet (6-12 år) eller för hela familjen tillsammans.
  • Föreningen vill anordna en prova på-dag med ambitionen att locka minst 100 personer.
  • Föreningen ägnar sig åt utomhusaktiviteter.
  • Föreningen får inte bedriva verksamhet som uppenbart är skadlig för miljön och får inte lämna skräp i naturen efter genomförd prova på-dag.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via telefon eller e-post utan endast via vårt ansökningsformulär. Vi går igenom allt inskickat material grundligt och besvarar alla ansökningar senast en månad innan den planerade prova på-dagen. 

Datum för ansökningar

Aktivitetsdatum i april/maj: ansök senast sista februari.
Aktivitetsdatum i juni/juli: ansök senast sista april.
Aktivitetsdatum i augusti/september: ansök senast sista juni.
Aktivitetsdatum i oktober/november: ansök senast sista augusti.
Aktivitetsdatum i december/januari: ansök senast sista oktober.
Aktivitetsdatum i februari/mars: ansök senast sista december.

Ansök här
Tidigare samarbeten

Tavelsjö AIK isbana