• Sponsring

  Sponsring är ett sätt för oss att visa vårt samhällsengagemang, inte minst på våra bageriorter. Eftersom vi brinner för gott bröd och vill dela med oss av vår brödnjutning, sponsrar vi framför allt genom våra produkter. Sponsringen ska bottna i Polarbröds syfte: att skapa möjligheter att äta gott och sunt, nu och i generationer.

  Det finns en stolthet i familjeföretaget Polarbröds geografiska ursprung. Vi känner ett stort engagemang och glädje över den rena och friska natur som finns där vi verkar. För oss är det viktigt att ett sponsorskap är förenligt med vårt syfte och våra värderingar. Polarbröd sponsrar inte enskilda personer och inte heller extrema verksamheter som strider mot våra värderingar, etik och moral.

   

  Föreningssponsring

  Vi vill ge ännu fler barnfamiljer möjligheten att uppleva och hämta kraft från allt det fantastiska som omger oss. Därför stöttar vi passionerade föreningar som vill växa och som fokuserar på utomhusaktiviteter. Det kan till exempel handla om orientering, fiske, löpning, klättring, svampplockning och fågelskådning. Vi backar upp er förening genom en prova på-dag, en spännande dag som gör det möjligt för er att bjuda in alla som är intresserade av att prova på er verksamhet.

  Datum för prova på-dag och deadline för ansökningar:

  April – maj: Ansök senast sista februari

  Juni – juli: Ansök senast sista april

  Augusti – september: Ansök senast sista juni

  Oktober – november: Ansök senast sista augusti

  December – januari: Ansök senast sista oktober

  Februari – mars: Ansök senast sista december

  Klicka för Ansökan, den tas endast emot skriftligen

   

  Bygdemedel sponsring på våra bageriorter
  Sponsringen riktar sig främst till barn och ungdomar på våra bageriorter Älvsbyn och Bredbyn. Vi sponsrar framförallt med bröd. Under sommaren kommer inga bygdemedelansökningar hanteras under perioden 1 juli – 31 augusti.

  Klicka för Ansökan, den tas endast emot skriftligen.

   

  Ansökan tas endast emot skriftligen genom vårt formulär men har du frågor kring sponsring går det bra att kontakta oss via telefon: 

  Telefontid:  08.00 – 09.30

  Telefon:  020-20 20 55.

  Telefonen har stängt röda dagar, jul- och nyårshelgen.