stäng av

Ingredienser

  • 6 halvmånar Jubileumskaka
  • 2 msk Färskost, naturell
  • 100 g Rökt kalkon, i skivor
  • 10 Cocktailkapris
  • 10 Soltorkade tomater
  • 1 Blodgrape, filead
  • 1 Blodgrape, skivor delade i fyra
  • Crispsallat, några blad
  • Fyllning 1
  • 75 g Kycklingbröst, strimlat
  • 1 dl Mango, finhackad
  • 1 dl Matlagningsyoghurt
  • 60 g Romansallat
  • Fyllning  2
  • 1 Avokado, mosad
  • 1 msk Citronsaft
  • 1 dl Färskost, naturell
  • ½ Ask krasse
  • 1 tsk Hackad röd chili
1
2
3
4
5
21 röster

Smörgåstårta fruktig

Receptet är tillagat på sex stycken halvmånar, 1,5 påse Jubileumskaka.

Förslag på bröd

Jubileumskaka

Ingredienser

  • 6 halvmånar Jubileumskaka
  • 2 msk Färskost, naturell
  • 100 g Rökt kalkon, i skivor
  • 10 Cocktailkapris
  • 10 Soltorkade tomater
  • 1 Blodgrape, filead
  • 1 Blodgrape, skivor delade i fyra
  • Crispsallat, några blad
  • Fyllning 1
  • 75 g Kycklingbröst, strimlat
  • 1 dl Mango, finhackad
  • 1 dl Matlagningsyoghurt
  • 60 g Romansallat
  • Fyllning  2
  • 1 Avokado, mosad
  • 1 msk Citronsaft
  • 1 dl Färskost, naturell
  • ½ Ask krasse
  • 1 tsk Hackad röd chili

Gör så här

  1. Blanda ihop de olika fyllningarna. Smaka av med salt och svartpeppar.
  2. Fördela fyllning 1 på en Jubileumskaka, toppa med romansallat. Lägg på en Jubileumskaka, fördela fyllning 2. Bred färskost på den sista Jubileumskakan, lägg den på toppen.
  3. Garnera med sallat, kalkon, kapris, soltorkade tomater och blodgrape.