stäng av

Ingredienser

  • 2 Gene Tunnbröd
  • 100 g Ajvar
  • 100 g Fetaost
  • 1 Kruka grönkålsskott
  • 1 msk Olivolja
  • 3 msk Granatäppelkärnor
  • 2 msk Flytande honung
  • 2 msk Finhackad mynta
  • 1 msk Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
1
2
3
4
5
6 röster

GenePizza med ajvar, fetaost och grönkål

Recept skapat av Johanna Westman

Förslag på bröd

Gene Tunnbröd

Ingredienser

  • 2 Gene Tunnbröd
  • 100 g Ajvar
  • 100 g Fetaost
  • 1 Kruka grönkålsskott
  • 1 msk Olivolja
  • 3 msk Granatäppelkärnor
  • 2 msk Flytande honung
  • 2 msk Finhackad mynta
  • 1 msk Olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bred ett tunt lager ajvar på Gene-arken
  3. Smula över fetaost. Strö över grönkålsskott och ringla över lite olivolja.
  4. Sätt in pizzorna i ugnen i cirka 7 – 8 minuter eller tills de fått lite färg.
  5. Strö över grantäppelkärnor, honung och finhackad mynta över de färdiga pizzorna. Salta och peppra.

Fler recept med